Дистанційне навчання на період карантину
Завдання для самостійного навчання з предмета: "Устаткування підприємств харчування"
- "Шафи для смаження продуктів"
- "Шафи для випікання продуктів"
- "Правила раціональної та безпечної експлуатації теплових апаратів"
- "Практичне заняття: Вивчення будови, підготовки до роботи фритюрниць, сковорід, шаф для смаження. Набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці"
- Тематичне оцінювання до теми:"Устаткування для смаження їжі"
- "Кип`ятильники"
- "Водонагрівачі"
- "Марміти електричні"
- Практичне заняття:Вивчення будови, підготовки до роботи кип'ятильників безперервної дії, мармітів, термостатів. Набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог праці.
- Тематичне оцінювання до теми: "Допоміжне устаткування"
- Завдання для самостійного навчання з предмета: "Гігієна та санітарія виробництва"
- Тематичне оцінювання до теми "Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів"20.03
Немає коментарів:
Дописати коментар