ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ ДЛЯ ГРУПИ 23 -24
- Завдання для самостійного навчання з предмета: "Устаткування підприємств харчування"
- 23 - 24 Теми: "Практичне заняття: "Вивчення будови, підготовка до роботи електронагрівачив, електричних котлів, пароварильних шаф. Набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці" 12.03; 12.03
- Тематичне оцінювання до теми:"Устаткування для варіння їжі" 13.03
- "Електричні плити" 13.03
- "Газові теплові апарати"16.03
- Практичне заняття: "Вивчення будови підготовки до роботи електричних і газових плит, пальників. Набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці"16.03; 20.03
- Сковороди 23.03
- Фритюрниці 23.03
- "Шафи для смаження продуктів"30.03
- "Шафи для випікання продуктів"30.03
- "Правила раціональної та безпечної експлуатації теплових апаратів"
- "Практичне заняття: Вивчення будови, підготовки до роботи фритюрниць, сковорід, шаф для смаження. Набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог безпеки праці"
- Тематичне оцінювання до теми:"Устаткування для смаження їжі"
- "Кип`ятильники"
- "Водонагрівачі"
- "Марміти електричні"
- Практичне заняття:Вивчення будови, підготовки до роботи кип'ятильників безперервної дії, мармітів, термостатів. Набуття експлуатаційних навичок з дотриманням технічних вимог праці.
- Тематичне оцінювання до теми: "Допоміжне устаткування"
- Збірник ЛПРЗавдання для самостійного навчання з предмета: "Гігієна та санітарія виробництва"
Немає коментарів:
Дописати коментар